Μετά από δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε συνήθως γινόμαστε σοφότεροι. Οπότε η κακοκαιρία ”Ελπίδα”, η πανδημία και η ακρίβεια λειτούργησαν ευεργετικά για την εκμάθηση μας.
Πρώτον ο αξιότιμος Πρωθυπουργός με το γνωστό του βλέμμα ο οποίος γελάει και μόνος , μας έμαθε ότι δεν χιονίζει παρά μόνο βραδινές ώρες. Δεύτερον ο γνωστός τηλεοπτικός αστέρας ο κύριος Βασιλακόπουλος σε μια από τις καθημερινές σχεδόν εμφανίσεις του στο γνωστό Τουρκοκαναλο μας δίδαξε ότι είμαστε ένας πολύ πλούσιος λαός. Το συμπέρασμα αυτό το έβγαλε διότι οι μη εμβολιασμένοι Υγειονομικοί ζουν χωρίς εισόδημα ένα διάστημα επτά μηνών. Επίσης πρότεινε το πρόστιμο των εκατό ευρώ να μην έρχεται μέσω εφορίας αλλά να κρατείται από την μισθοδοσία των πολιτών.

Ο πιο ελαφρύς χαρακτηρισμός που μπορώ να σας δώσω είναι ειρωνικός και θρασύδειλος. Θα ήθελα πολύ αυτές τις δηλώσεις να τις κάνετε μπροστά σε αγανακτισμένους πολίτες οι οποίοι εδώ και μια δεκαετία βιώνουν οικονομική εξαθλίωση λόγο της πολιτικής λιτότητας που επέβαλλαν τα Μνημόνια , και όχι σε υπαλλήλους τουρκικών συμφερόντων (ΣΚΆΙ).
Τρίτον ο κύριος Σκυλακάκης δήλωσε ότι δεν προτίθεται να κατεβάσει την φορολογία των καυσίμων κίνησης διότι οι Έλληνες είναι φτωχοί και δεν έχουν αυτοκίνητο. Το θέατρο του παραλογισμού. Πλήρης υποτίμηση της νοημοσύνης μας.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι εκάστοτε κυβερνήσεις είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας στην οποία ζούμε. Αδυνατώ να πιστέψω ότι στον Ελληνικό λαό αξίζει να τον κυβερνούν Μπολσεβίκοι…..

Πηγή  :  Γεώργιος  Παναγιωτόπουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ