Πρότυπα εν έτη 2021 μέρος 2ο.
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε την προτομή του Λεωνίδα στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στην Μελβούρνη.
Οι ξένοι μας δείχνουν άλλη μια φορά το μεγαλείο του Ελληνισμού.
Σε πολλές χώρες παγκοσμίως συναντάμε αγάλματα και προτομές ηρώων.
Στην Ελλάδα πλέον δεν βλέπουμε τέτοιες εικόνες και όσα έχουν απομείνει βεβηλωνονται από λαθρομετανάστες,αλλά το χειρότερο είναι ότι το κάνουν και Έλληνες(ο πιο ευγενικός χαρακτηρισμός που τους αξίζει είναι ελληνόφωνοι).
Αυτή είναι η φυσική συνέχεια από την παιδεία που έχουμε λάβει μέσω της οικογένειας και της εκπαίδευσης.
Βεβαίως υπάρχουν και εξαιρέσεις που τους διακατέχει ακόμα το αρχαιοελληνικό πνεύμα.
Τόσα χρόνια όλοι οι απατριδες πολιτικοί εις το όνομα της προοδευτικότητας ακρωτηριαζουν το αθάνατο ελληνικό πνεύμα μειώνοντας την αξία μεγάλων προσωπικοτήτων του παρελθόντος.
Δεν επιθυμούν μεγάλες εθνικές εορτές να τιμούνται όπως αρμόζει στους προγόνους μας διότι θέλουν να αναπολούμε τα κατορθώματα τους και όχι να τα λησμωνουμαι.
Βλέπουμε σε παγκόσμιο επίπεδο ο ελληνισμός να πρωτοστατεί και να τιμάται σε αντίθεση με εδώ.
Πλέον τα πλοκάμια της αριστεράς έχουν απλωθεί τόσο βαθιά στο υποσυνείδητο πολλών Ελλήνων και έχουν ως πρότυπα χρήστες ναρκωτικών ουσιών, ομοφυλόφιλους,τραγουδιστές οι οποίοι μέσω των στίχων τους πλασάρουν υποκουλτούρα και πολλά άλλα παρασιτικά στοιχεία.
Βλέπουμε κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες να επισκέπτονται τα αρχαία τουριστικά θέρετρα και να μένουν έκθαμβοι,αλλά πολλοί συμπατριώτες μας όχι μόνο δεν πάνε να τιμήσουν την ιστορία μας αλλά είναι και παντελώς αστοχείωτοι.
Το παράδοξο είναι ότι όλος ο κόσμος θέλει να μοιάσει στον Έλληνα και ο Έλληνας στον υπόλοιπο κόσμο.
Κατά μεγάλο ποσοστό στα περισσότερα σχολεία απανταχού της γης διδάσκονται τα Αρχαία Ελληνικά και τα κατορθώματα των προγόνων μας.
Δυστυχώς στα ελληνικά σχολεία χρόνο με τον χρόνο αφανίζονται (πολλά χρόνια έχει πάψει να διδάσκεται η αρχαία ελληνική γλώσσα).
Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά τα οποία λίγο πολύ όλοι τα ξέρουμε και δεν τα παραθέτω εδώ διότι δεν θέλω να κουράσω τους αναγνώστες.
Θέλουν να θάψουν την ένδοξη ιστορία μας ώστε να μην έχουμε ιδέα.
Έτσι όμως θα είμαστε καταδικασμένοι να την ξαναζήσουμε με ότι συνεπάγεται αυτό.
Πρέπει ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ να πετάξουμε από πάνω μας τα αριστερά πρότυπα που μας επέβαλαν εν αγνοία μας και να ξαναγυρίσουμε πίσω στις ρίζες μας.
Τιμώντας και γνωρίζοντας την τεράστια κληρονομιά που λάβαμε από τους προγόνους μας το εθνικό μας φρόνημα θα είναι πάντα υψηλό και ο ελληνισμός θα διαπρέπει.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΌΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ