Κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη η χώρα μας και ο ελληνικός λαός έχουν ταλαιπωρηθεί αφάνταστα.

Πρώτα η υγειονομική κρίση η οποία αντιμετωπίστηκε με εγκλεισμούς και μέτρα τα οποία το μόνο που κατάφεραν ήταν ο διχασμός της κοινωνίας. Απαγορεύσεις, υποχρεωτικός εμβολιασμός, σκληρά πρόστιμα και παραπληροφόρηση από τα συστημικά μέσα μαζικής εξαπάτησης ήταν τα όπλα στην φαρέτρα που σκορπούσε φόβο και διχόνοια.

Πρωτού ξεκινήσει η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ήδη είχε ξεσπάσει η ενεργειακή κρίση.

Αβάσταχτοι λογαριασμοί ρεύματος επιβάρυναν τα ελληνικά νοικοκυριά.

Με πρόφαση το Ρωσο-Ουκρανικό μέτωπο η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετέφερε τις ευθύνες για την ακρίβεια στην Ρωσία την ώρα που η ρήτρα αναπροσαρμογής διέλυε τα σπίτια των Ελλήνων.

Η ενεργειακή κρίση αντιμετωπίσθηκε με το περίφημο «power pass» το οποίο έριξε σταχτί στα μάτια του βασανισμένου Έλληνα φορολογούμενου πολίτη και του επιστράφηκαν ψίχουλα συγκριτικά με αυτά που πλήρωνε από τον Δεκέμβριο του 2021 έως το καλοκαίρι του 2022.

Ταυτόχρονα με την ενεργειακή κρίση είχαμε και αύξηση στις τιμές της βενζίνης και τού πετρελαίου κίνησης.

Η βενζίνη είχε φτάσει να ξεπεράσει κατά πολύ την τιμή του 2,30 ευρώ ανά λίτρο την στιγμή που στις υπόλοιπες χώρες τις ευρωπαϊκής ένωσης οι τιμές κυμαίνονταν σε λογικά πλαίσια.

Η απάντηση της κυβέρνησης τσίρκο ήταν το «fuel pass» το οποίο καταβλήθηκε σε δύο δόσεις δίνοντας κυριολεκτικά ψίχουλα συγκριτικά με τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για την κατανάλωση βενζίνης.

Το τελευταίο διάστημα ο πληθωρισμός δείχνει τα δόντια του και σε σχέση με τον πόλεμο οι τιμές στα φαγητά και είδη πρώτης ανάγκης έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Πριν δύο μήνες πρωτοεμφανίστηκε η κωμωδία που λέγεται καλάθι του νοικοκυριού αλλά αμέσως αποδείχθηκε ότι ήταν άλλη μια απάτη μιας απ των πιο ανίκανων κυβερνήσεων που έχουν περάσει ποτέ.

Φτάνουμε στο σήμερα λοιπόν για να σχολιάσουμε τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού ανακοινώνοντας από το Κοινοβούλιο το νέο μέτρο στήριξης κατά του πληθωρισμού ονόματι «food pass».

Πρόκειται για ένα μέτρο το οποίο από τον Φεβρουάριο θα καλύπτει το 10%, υπό προϋποθέσεις, από τα έξοδα σε super market και διάφορα καταστήματα όπως κρεοπωλεία και μανάβικα.

Ο πλήρης εξευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού.

Την ώρα που λαθρομετανάστες ζουν πολυτελέστατα σε δομές με δωρεάν τροφή, ρεύμα και πρόσβαση στο διαδίκτυο, ο Έλληνας περιμένει το σύγχρονο κουπόνι για να ζήσει.

Την ώρα που οι Ρομά παίρνουν πολλά λεφτά από επιδόματα και δεν τιμωρούνται παραδειγματικά για τις παραβατικές τους συμπεριφορές όπως οι πολλές κλοπές και το εμπόριο ναρκωτικών ο Έλληνας υπέρ φορολογείται και ζει μέσα στην αβεβαιότητα και το άγχος.

Το 10% που επιδοτεί το κράτος αντιστοιχεί σε 0.7 ευρώ την ημέρα.

Μας κυβερνούν καπιταλιστές εφαρμόζοντας κομμουνιστικές τακτικές όπως υψηλή φορολογία,επιδοματική πολιτική, κουπόνια σίτισης, λογοκρισία και φυλάκιση όσων εθνικοφρόνων αντιστέκονται.

Ο ελληνικός λαός είναι έρμαιο στις ορέξεις των προδοτών πολιτικών και ο εθνικός χώρος αντί να συσπειρωθεί έστω την ύστατη στιγμή δεν αντιδρά.

Οι μισοί ονειρεύονται βουλευτικό αξίωμα και ταυτόχρονα 7.000 ευρώ μισθό μηνιαίως τάζοντας λαγούς με πετραχήλια και οι υπόλοιποι μοιάζουν ανήμποροι να ανταπεξέλθουν.

Πρωτοκλασάτα στελέχη μιλάνε υπέρ του καπιταλιστικού συστήματος και για φιλελεύθερο εθνικισμό.

Πλέον ο εθνικός χώρος έχει γεμίσει από υποψήφιους βουλευτές οι οποίοι διατυμπανίζουν την βέβαιη κατά αυτούς είσοδο τους στο κοινοβούλιο αλλά δεν ενημερώνουν τους ψηφοφόρους τους ότι με τα χαμηλά εκλογικά ποσοστά που αν καταφέρουν να πάρουν τι θα κάνουν ώστε να αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση.

Το Κ.Υ.Μ.Α Ελληνισμού δηλώνει πως είναι κατά των σύγχρονων κουπονιών και τις κοροϊδίας του ελληνικού λαού και προτείνει χαμηλή φορολογία στα τρόφιμα και αύξηση του κατώτατου μισθού ώστε ο πολίτης να μην έχει ανάγκη τα επιδόματα αλλά να είναι αυτάρκης όπως αρμόζει στους Έλληνες.

 

Γεώργιος Παναγιωτόπουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ