Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε να χτίζει μια κοινωνία ροζ. Η κυβέρνηση Νέα Δημοκρατία συνεχίζει στο ιδιο μοτίβο. Πέρασε νομοσχέδια τα οποία επέτρεπε σε ομοφυλόφιλους να παντρεύονται δια του νόμου και να έχουν  την δυνατότητα να υιοθετούν και παιδί. Είδαμε επίσης μια εμμονή προς έγχρωμους αθλητές οι οποίοι δημόσια αποδέχονται την πραγματική τους καταγωγή αλλά το Αριστερό σύστημα προσπαθεί να μας πείσει ότι η καταγωγή τους είναι Ελληνική.

Βλέπουμε μία εμμονή σε αλλοδαπούς μαθητές οι οποίοι με την αξία τους μέσω σχολικών εξετάσεων κατάφεραν να είναι σημαιοφόροι σε παρελάσεις. Από κοντά βέβαια και τα συστημικά μέσα μαζικής εξαπάτησης τα οποία προσδίδουν ένα αίσθημα ηρωισμού όταν μιλάνε για τα κατορθώματα αλλοδαπών. Είδαμε καλεσμένους στο Μέγαρο Μαξίμου, από εκάστοτε τις κυβερνήσεις , εκπροσώπους από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και βέβαια έγχρωμους αλλοδαπούς. Είδαμε επίσης μια προσπάθεια ηρωοποίησης διαφόρων ομοφυλόφιλων ακτιβιστών και αναρχικών και βέβαια μεγάλες αποζημιώσεις σε συγγενικά τους πρόσωπα μετά τον θάνατο τους.

Άραγε όλοι αυτοί οι οποίοι “έπεσαν” για το εθνόσημο γιατί δεν είχαν ανάλογη αντιμετώπιση? Η προπαγάνδα τους χρησιμοποιεί τον όρο ρατσισμό και όποιος τολμάει να εκφέρει μια διαφορετική άποψη λοιδορείται στο Δημοκρατικό πολίτευμα που κυβερνά χρόνια την Ελλάδα. Στην πατρίδα μας κατοικούν άνθρωποι πολλών εθνικοτήτων. Γιατί άραγε το σύστημα δίνει έμφαση στα κατορθώματα ανθρώπων αφρικανικής καταγωγής εφόσον στην Ελλάδα υπάρχει μετανάστευση και από ευρωπαϊκά κράτη?

Πρόσφατα ο κύριος Μητσοτάκης είχε δηλώσει μέσα στην βουλή ότι είναι περήφανος που η Ελλάδα είναι πολυπολιτισμική. Καταλάβατε τι είπε? Περήφανος και όχι χαρούμενος. Συνήθως μας κατακλύζει το αίσθημα της περηφάνειας όταν ο σκοπός μας έχει επιτευχθεί. Άραγε ο σκοπός του αριστερού παρακράτους και της νέας τάξης πραγμάτων είναι ο Έλληνας να είναι μειονότητα στην Ελλάδα?

Πηγή  : Γεώργιος  Παναγιωτόπουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ