Ο εθνικός χώρος στην Ελλάδα αργοπεθαίνει μη μπορώντας να κάνει κάτι προς την αντίθετη κατεύθυνση. Πέραν από τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους οι οποίοι τόσα χρόνια με όπλο την προπαγάνδα έχουν γράψει την ιστορία στα δικά τους μέτρα. Μπορεί το 1949 να έχασαν την ένοπλη σύγκρουση αλλά κατάφεραν να κερδίσουν σε πολλά επίπεδα όπως την παιδεία.

Έχοντας εισχωρήσει σε όλους τους τομείς της κοινωνίας κατάφεραν πρώτον από θύτες να εμφανίζονται ως θύματα διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Ελέγχουν πλήρως τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και προωθούν την μαρξιστική ατζέντα τους δίχως ο εθνικός χώρος να μπορεί να αντισταθεί. Μέσω της αμάθειας έχουν ηρωοποιηθει εγκληματίες όπως ο Βελουχιώτης και φτάσαμε στο σημείο το σπίτι του σφαγέα των Ελλήνων του Μελιγαλά Μπελογιάννη να γίνεται μουσείο ενώ τα σπίτια των αγωνιστών του 1821 να βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.

Σαφώς και από την μεριά του εθνικού χώρου δεν υπάρχουν εθνικά αντανακλαστικά βλέποντας σε γραφεία υπουργών φωτογραφίες εγκληματιών όπως ο Άρης Βελουχιώτης. Δεν υπάρχει αντίδραση στην ακρίβεια, στην λαθραία μετανάστευση και σε πολλά ακόμα θέματα που σίγουρα με μια εθνική κυβέρνηση στο τιμόνι της χώρας σαφώς και δεν θα υπήρχαν. Υπάρχει η προπαγάνδα και η αλήθεια. Η προπαγάνδα κερδίζει την μάχη αλλά η αλήθεια τον πόλεμο.

Δυστυχώς ο χώρος ο οποίος στεγαζωμαστε ιδεολογικά είναι κατακερματισμένος χωρίς ακόμα να βλέπουμε φως στο τούνελ. Έχουν εισέλθει στον χώρο μας άνθρωποι οι οποίοι δηλώνουν καπιταλιστές, υπέρ του ΝΑΤΟ και της ευρωπαϊκής Ένωσης συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων κοινοβουλευτικών εθνικιστών και το μόνο που καταφέρνουν είναι ιδεολογική σύγχυση και αποπροσανατολισμός. Όπως ανέφερα πιο πάνω πέραν των ιδεολογικών εχθρών μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα μεγαλύτερο εχθρό ο οποίος ακούει στο όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης. Ελέγχοντας πλήρως τα ΜΜΕ και έχοντας ασκήσει έντονη λογοκρισία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν υπάρχει τρόπος ώστε να ακουστεί μια εθνική φωνή. Έχει φυλακίσει πολλούς αγνούς εθνικιστές αλλά το χειρότερο που έχει καταφέρει είναι η διάσπαση του λεγόμενου πατριωτικού χώρου.

Η χώρα κυριεύεται κάθε μέρα από ορδές λαθρομεταναστών και το ελληνικό νοικοκυριό αργοπεθαίνει από την ακρίβεια την ώρα που ο πληθωρισμός έχει ανέβει σε πρωτοφανή επίπεδα. Και ο εθνικός χώρος τι κάνει λοιπόν? Μηδενός εξαιρουμένου, τίποτα. Έχει χαθεί η άμεση επαφή με τον απλό πολίτη. Την ωρα που οι εθνικόφρονες τσακώνονται για αρχηγεία και αξιώματα το σύστημα τρίβει τα χέρια του. Εμφανίζει ορισμένους δικούς του ανθρώπους όπως η κυρία Λατινοπουλου και ο Κυριάκος Βελόπουλος και με την ρητορική τους μαζεύουν ψήφους για συμφέρον της κυβέρνησης. Και οι ηγέτες τι κάνουν? Γράφουν βιβλία για τον covid19 αντί να αρχίσει η ιδεολογική εκπαίδευση των νέων αλλά με σωστά εφόδια. Δυστυχώς το πολιτικό σκηνικό δεν πρόκειται να αλλάξει όσο υπάρχουν έχθρες μέσα στο ιδεολογικό μας σπίτι.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ