Το διάστημα που η χώρα μας πλήττεται από την πανδημία έχουμε γνωρίσει πολλούς Ιατρούς οι οποίοι στην αρχή είχαν πάρει με την σειρά τα πρωινάδικα και έπειτα έχουν μεταφέρει την παρουσία τους και στην μεσημεριανή ζώνη. Τρανό παράδειγμα ο κύριος Βασιλακόπουλος και η κυρία Παγώνη.

Ο κύριος Βασιλακόπουλος ο οποίος παριστάνει τον “φουσκωτό” της Κυβέρνησης είναι το πρώτο τρανό παράδειγμα. Μαίνεται συνέχεια εναντίον μη εμβολιασμένων πολιτών και ζητάει παράλογα μέτρα όπως διπλασιασμός προστίμων και φυλακίσεις. Έφτασε στο έσχατο σημείο να συγκρίνει τον μη εμβολιασμένο με μεθυσμένο οδηγό.

Δεύτερο παράδειγμα είναι η κύρια Παγώνη. Σχεδόν σε καθημερινή βάση την βλέπουμε σε αμφιβόλου ποιότητας εκπομπές στην τηλεόραση. Λογικά έχει ξεχάσει την ειδικότητα της ως υγειονομικός και με τις ενδυματολογικές της επιλογές μας δίνει την εντύπωση ότι ασχολείται με άλλον κλάδο. Έχει συλληφθεί ημέρα αναγγελίας κρουσμάτων να χάσκει στο άκουσμα 103 θανάτων συνανθρώπων μας.

Κύριε Πρωθυπουργέ σας ερωτώ. Πιστεύετε βάζοντας τον κάθε εγκάθετο να εμφανίζεται στην τηλεόραση και απειλώντας τον Ελληνικό λαό να εμβολιαστεί ότι θα το καταφέρετε? Πέραν από γραφικοί στερούνται ήθους και σεβασμού.

Πηγή  :  Γεώργιος  Παναγιωτόπουλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ